Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Consiliul general roman in vizita la Liceul "Nicolae Balcescu" din Gyula

In data de 07 februarie 2018, consulul general al Romaniei la Gyula, Florin Trandafir Vasiloni, a efectuat o vizita la Liceul "Nicolae Balcescu" din Gyula. Diplomatul roman s-a intalnit cu cei 48 de elevi din clasele a XII-a a scolii.

Cu aceasta ocazie, consulul general roman a transmis elevilor informatii despre oportunitatea de a studia in Romania si despre modul cum pot sa obtina burse de studiu oferite de statul roman, la diverse universitati si discipline, incepand cu anul universitar 2018-2019.

La aceasta intalnire a participat d-na dr. Maria Gurzau Csegledi, directorul institutiei, dirigintii elevilor precum si alte cadre didactice.

Elevii au avut posibilitatea sa adreseze intrebari sefului misiunii romanesti de la Gyula, care le-a oferit sprijinul celor care doresc sa acceseze bursele oferite de Romania. Zeci de tineri proveniti din randul comunitatii romanesti din Ungaria studiaza diverse discipline la universitati din Romania. Multi etnici romani din Ungaria, fosti bursieri ai statului roman, activeaza in diverse domenii pe piata muncii din Ungaria.

Autor: Arq.ro, 08/02/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum