Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Petreceri de Vis, primit cu entuziasm de vizitatori

De 11 ani,  Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza cel mai mare targ de organizari nunti si alte evenimente din vestul tarii, “Petreceri de Vis”. Weekendul acesta a avut loc a XI-a editie a targului, la complexul Expo Arad.

Fata de editiile anterioare, in acest an, CCIA a dezvoltat conceptul targului Petreceri de Vis prin includerea celor doua sectiuni: Salon Mama si Copilul si Sejururi de Vis, abordare care s-a dovedit a fi foarte bine primita si chiar asteptata de publicul aradean, si nu numai.

“Dezvoltarea acestui targ traditional al CCIA face parte din strategia noastra pe anul 2018, strategie al carei obiectiv este cel de dezvoltare a targurilor cu care v-am obisnuit si de organizare a unor evenimente noi la complexul Expo Arad. Publicul aradean, dar si cel din Regiunea de Vest asteapta inovatie in oferta noastra expozitionala si primeste cu entuziasm orice sectiune noua pe care o oferim, avand dovada atat in cazul targului Petreceri de Vis de anul acesta, cat si in cazul targului Vicii si Delicii”, declara presedintele CCIA, Gheorghe Seculici.

La editia de anul acesta numarul vizitatorilor a crescut cu 20%, oferta venind din partea a 100 de expozanti, pe o suprafata expozitionala de 3600 mp in cele 3 pavilioane.

Majoritatea expozantilor s-au declarat multumiti de rezultatele obtinute, exprimandu-si intentia de a participa si la editiile care vor urma, unele chiar cu standuri mai mari. In ceea ce priveste prima editie a Salonului Mama si Copilul, interesul a fost unul crescut, asteptarile vizitatorilor fiind in sensul dezvoltarii acestei sectiuni.

Sejururi de Vis a reprezentat un plus pentru targul Petreceri de Vis, si, in acelasi timp, un beneficiu atat pentru agentiile de turism, cat si pentru vizitatori, fapt confirmat de fluxul continuu din Pavilionul B, spatiu in care s-a desfasurat aceasta sectiune. Avand aceste argumente, CCIA a demarat deja discutiile pentru evenimentul de anul viitor, cu obiectivul de a-l include in oferta de targuri consacrate desfasurate la Expo Arad.

Autor: Arq.ro, 08/02/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum