Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Targ de Valentines Day la Atrium Mall

Stim cu totii ca luna februarie este luna dragostei, a cadourilor facute pentru cei iubiti, a felicitarilor oferite persoanelor care ne sunt dragi si a intalnirilor romantice.

Insa, ziua aceasta, care isi are originea in povestea sfantului Valentin care a fost arestat pentru ca oficia casatorii, tinde sa fie eclipsata de toate lucrurile pe care le facem intr-o saptamana, de stres, de agitatia cotidiana. Astfel ca, de cele mai multe ori, ne trezim ca o zi atat de romantica ne ia pe nepregatite si am uitat sa luam un buchet de flori sau sa oferim o felicitare, sau, si mai grav, am uitat ca trebuie sa iesim in oras cu persoana iubita.

Dar, pentru ca atunci cand faci un gest frumos niciodata nu e prea tarziu, in Atrium Mall gasiti deschis intre 8 si 14 februarie Targul de Valentine’s Day. Atat ca sa gasiti un cadou, o mica atentie sau un rasfat in ultima clipa, daca nu aveti surpriza pregatita, cat si daca viata a fost mult prea plina.

Targul aduna impreuna artizani si designeri romani cu o multime de produse realizate manual, dulciuri si obiecte decorative inspirate de aceasta sarbatoare romantica.

Deci daca Valentine’s Day va ia usor pe nepregatite, nu uitati ca la Targul de Valentine’s Day din Atrium cu siguranta veti gasi un cadou potrivit pentru ocazie.

Autor: Arq.ro, 09/02/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum