Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Vacanta activa a micilor fotbalisti de la UTA

Grupa 2006 a ros-albilor , mai precis  23 de mici fotbalisti pregatiti de Sorin Botis si Eich Wild si-au petrecut vacanta in Serbia. De fapt , este vorba de vacanta scolara si nu de cea fotbalistica. Chiar in simbata care a precedat ” pauza ” scolara, acestia si-au luat ramas bun de la parintii care i-au insotit pana la autocar, s-au imbarcat , luand cu ei zeci de kilograme de echipament , jaloane, mingi medicinale si alte cele necesare pentru 7 zile, iar dupa doua ore de mers au poposit la baza sportiva a motelului Vetrenajca ( Moara de Vant) din Varset, Serbia.
Dupa adaptarea cu terenul sintetic si cel natural din dotarea bazei, Sorin si Erich i-a ” bagat in pita”, adica, zilnic participand la cate doua sedinte de antrenamente . Acestea au avut atat caracter fizic cat si tehnic.
” Copii au fost harnici si constinciosi. Nu am avut probleme disciplinare cu ei, chiar daca lotul a fot numeros. Conditiile de aici, raportate la pret , au fost foarte bune, mancarea suficienta, apa calda, dar mai ales cele doua terenuri puse la dispozitie. Multumim atat clubului cat si parintilor ca ne-au oferit aceasta oportunitate , dar mai ales incredere”, a declarat Sorin Botis, antrenorul Grupei 2006 de la UTA.

Autor: Hamza Ioan, 12/02/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum