Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Trei irakieni au fost prinsi dupa ce au incercat sa iasa ilegal din tara

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II – Csanadpalota au depistat trei persoane din Irak care au incercat sa iasa ilegal din tara, evitand controlul de frontiera.

Ieri, in jurul orei 02.30, la P.T.F Nadlac II - Csanadpalota, o patrula a politiei de frontiera a observat, in parcarea situata in terminalul destinat automarfarelor, pe sensul de iesire din Romania, trei indivizi de origine afro-asiatica care nu isi justificau prezenta in zona. Din acest motiv, persoanele au fost duse la sediul sectorului pentru cercetari.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca cei in cauza sunt doi barbati si o femeie, cetateni din Irak cu varste cuprinse intre 23 si 41 de ani, iar in cadrul primelor cercetari, au declarat ca doreau sa ajunga intr-un stat din Spatiul Schengen.

Politistii de frontiera le-au intocmit acte de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.

Autor: Arq.ro, 05/03/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum