Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Perchezitii de amploare in Arad si alte 22 de judete si 98 de locatii, intr-un dosar de evaziune fiscala

Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice efectueaza, marti dimineata, perchezitii in 23 de judete si in municipiul Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala.

Politistii argeseni specializati in investigarea criminalitatii economice efectueaza, marti, perchezitii in 23 de judete si in municipiul Bucuresti, intr-un dosar de evaziune fiscala instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Arges.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges au loc 89 de descinderi in Arges, Mures, Buzau, Caras-Severin, Timis, Alba, Constanta, Mehedinti, Neamt, Covasna, Cluj, Brasov, Harghita, Arad, Bihor, Valcea, Gorj, Olt, Dolj, Prahova, Maramures, Ilfov, Galati si in municipiul Bucuresti, la sediile unor societati comerciale si locuintele unor persoane banuite de evaziune fiscala.

"Actiunea se desfasoara in cadrul unui dosar penal, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala. Din cercetari a reiesit ca, in perioada mai 2015 - pana in prezent, reprezentantii legali ai unei societati comerciale cu profil de activitate comert cu piese auto ar fi omis, in tot sau in parte, sa evidentieze in actele contabile ori in alte documente legale operatiunile comerciale efectuate sau veniturile realizate", se precizeaza in comunicat.

Perchezitiile sunt efectuate de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Arges, in colaborare cu Directia Operatiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Arges.

La actiune participa politisti din toate judetele in care au loc descinderi, precum si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul IPJ Arges, potrivit Agerpres.

Autor: Arq.ro, 06/03/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum