Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Minora ascunsa sub o patura, intr-un microbuz, depistata la frontiera

Politistii de frontiera aradeni au descoperit o fata in varsta de 10 ani ascunsa de mama ei in locul de odihna din interiorul unui microbuz, sub o patura, cu intentia de a o trece ilegal frontiera romano-maghiara.

In data de 04.03.2018, in jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru a iesi din tara cetateanul roman Ion O., in varsta de 38 ani, care conducea un microbuz inmatriculat in Bulgaria.

In mijlocul de transport mai calatorea cu el cetateanul roman Mirela O., in varsta de 30 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Calarasi.

Cu ocazia controlului autovehiculului, politistii de frontiera au descoperit, ascunsa in locul de odihna din interiorul cabinei mijlocului de transport, sub o patura, o minora in varsta de 10 ani.

Politistii de frontiera au demarat cercetarile, ocazie cu care mama minorei, Mirela O. a precizat ca a recurs la aceasta metoda deoarece nu detine documente de calatorie valabile pentru fata si dorea sa ajunga cu aceasta in Franta.

In cauza, politistii de frontiera au intocmit actele de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat pentru sofer si mama, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Autor: Arq.ro, 06/03/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum