Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

O aradeanca prezenta la concursul international Talent Praga 2018

Sara Gheorghe, eleva a Colegiului de Arte „Sabin Dragoi” din Arad, a participat de curand la gala concursului international Talent Praga 2018.

Concertul de gala a avut loc duminica 28 februarie 2018 in sala Narodni Dum,     care s-a dovedit neincapatoare pentru cei peste 500 se spectatori prezenti la concert.

Sara Gheorghe (15 ani) s-a numarat printre tinerii talentati care au cantat alaturi de Orchestra Filarmonicii Sectorului 5, sub bagheta cunoscutului dirijor Leos Svarovsky.

Sara Gheorghe a ales piesa Asturias Leyenda a lui Isaac Albeniz in aranjamentul lui L.H. Stevens. Interpretarea ei la marimbafon a cucerit publicul din sala, care a fost foarte generos cu aplauzele.

Sara a fost felicitata si de reprezentatii romanilor din diaspora, printre ei fiind prezent domnul Nicolae Dedulea, presedintele Asociatiei Romanilor din Republica Ceha, domnul Ionut Munteanu, directorul Institutului Cultural din Praga si de inalti functionari ai Ambasadei Romane din Praga.

Sara Gheorghe a fost insotita la Praga de profesorul ei, domnul Mario Florescu.

Concursul international Talent Praga 2018 a fost organizat in baza acordului de infratire intre Municipiul Arad si Sectorul 5 din capitala Cehiei.

Va reamintim faptul ca Municipiul Arad s-a infratit cu cel mai mare sector al capitalei Republicii Cehia, Praga, respectiv sectorul 5,  in anul 2014, cu scopul de a implementa in comun unele proiecte, in domeniile cultura, sport, social, economie, turism.

Autor: Arq.ro, 06/03/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum