Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Schimba-te! Fii altfel si mentine-te in siguranta!

MIercuri, 7 martie 2018,  elevii   Scolii Gimnaziale ”Iosif  Moldovan” Arad au participat la activitati de invatare  autentica   privitoare la  metode  si tehnici de prevenire a delincventei  juvenile in cadrul proiectului educational ”Schimba-te! Fii altfel  si mentine-te in siguranta”.

Au fost prezenti in mijlocul elevilor, sustinand aceste activitati, judecatorul Horia  Surtea, de la Judecatoria Arad, Comisarul sef, Ionel Iovescu, de la Penitenciarul Arad si consilierul scolar, Andreia Hettmann, de la CJRAE Arad.

Au fost abordate probleme legate de fenomenul violentei, formele sub care se manifesta  si consecintele acesteia,modalitati   de   interventie si sprijinire   in  cazul  unor comportamente inadecvate, problematica legata de consumul de droguri, legislatia privitoare la delincventa juvenila. S-a purtat un dialog viu referitor la nevoia de a avea un comportament dezirabil, la necesitatea respectarii regulilor pentru a avea o viata buna, de calitate.

S-au utilizat filme educationale,  prezentari   Power   Point  care  au  adus un plus de reflectie si  intelegere a consecintelor violentei in societate. Activitatea derulata a relevat inca o data faptul ca putem avea o viata buna, ca ne putem simti in siguranta intr-o lume la a carei constructie contribuim fiecare dintre noi cu responsabilitate si grija fata de noi si fata de celalalt

Autor: Hamza Ioan, 08/03/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum