Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Primarii din judet sunt invitati sa isi inscrie localitatile in Circuitul Gastronomic!

Primarii din judetul Arad sunt invitati sa se inscrie in Circuitul Gastronomic Aradean – proiect initiat de Consiliul Judetean Arad in parteneriat cu Primaria Municipiului Arad. ​

Anuntul ii apartine presedintelui Consiliului Judetean, Iustin Cionca. Acesta a lansat in mod public invitatia de participare pe considerentul ca toate comunitatile din judetul Arad au specificul lor gastronomic si ca in fiecare localitate exista gospodari pasionati, interesati sa isi impartaseasca traditiile culinare.

Circuitul gastronomic va debuta in data de 5 mai la Ferma de Bivoli de la Pecica, acolo unde primarul Petru Antal pregateste un program dens. Dimineata participantii vor vizita piata de produse locale, apoi Biserica Romano-Catolica din oras. Vor beneficia de o prezentare scurta a istoriei orasului Pecica, iar apoi se deplaseaza la Ferma de Bivoli si la Muzeul Digital, unde servesc o masa traditionala pecicana.

Incepand cu data de 5 mai, pana in 15 decembrie, Circuitul Gastronomic Aradean va avea cate o escala in fiecare sambata in localitati diferite din judet. Daca la Pecica pretul pachetului este de 50 de lei (suma se va plati in mijlocul de transport si la fata locului), in celelalate destinatii pretul difera in functie de oferta celor care gazduiesc grupurile.

Inscrierile la circuitul gastronomic se pot face la numarul de telefon 0728.116.412, de luni pana vineri, intre orele 9.30-16.30. Cei care doresc se pot inscrie si on-line, pe site-ul www.sageataverde.ro.

Autor: Arq.ro, 10/04/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum