Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Ambasadorul Italiei in vizita la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad

Ambasadorul Italiei in Romania, Excelenta Sa, Marco Giungi impreuna cu o importanta delegatie din care au facut parte oameni de afaceri, directori de institutii a vizitat ieri Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.  Aici s-a intalnit cu conducerea UAV, cu decanii facultatilor si s-a discutat despre oportunitatile de colaborare cu mediul academic italian. Conf.univ.dr. Eugenia Tigan a facut un scurt istoric al  parteneriatelor dintre universitatea aradeana de stat si universitati din Italia, punctand asupra celor mai importante proiecte de cercetare derulate in comun.  Dupa intalnire,  delegatia din Italia a vizitat laboratoarele Institutului de Cercetare al UAV din Complexul M.

„Suntem onorati de prezenta Excelentei Sale, domnul Marco Giungi, la universitatea noastra. Prezenta acestei delegatii confirma buna colaborare pe care o avem cu partenerii italieni si, cu siguranta, va deschide noi perspective pentru cooperarea dintre UAV si  Italia. Ne bucura si ne onoreaza aprecierile distinsilor oaspeti si ne da incredere ca vom reusi sa consolidam aceasta relatie” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

La randul sau, Excelenta Sa, Marco Giungi, a apreciat stransa colaborare cu universitatile din Italia si a insistat pe necesitatea dezvoltarii acestor relatii dar si pe nevoia imperativa de a deschide calea unor noi punti de colaborare cu institutii, oameni de afaceri italieni care deruleaza afaceri in Romania.

Autor: Vasile Zărăndan, 12/04/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum