Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Vizarea anuala obligatorie!

Primaria Municipiului Arad prin Biroul Activitate si Control Comercial din cadrul Directiei Generale Politia Locala reaminteste agentilor economici care detin autorizatii de functionare, autorizatii privind desfasurarea activitatilor de alimentatie publica si aviz pentru orarul de functionare, ca termenul de vizare pe anul 2018 este 30 aprilie.

In acest sens,  persoanele fizice autorizate,  precum si persoanele juridice, care desfasoara activitati de alimentatie publica, activitati comerciale si de prestari servicii in structuri proprii si care se incadreaza in prevederile Hotararii Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 192/2017, privind aprobarea Regulamentului de desfasurare a activitatilor comerciale  si al pietelor in municipiul Arad, mai au la dispozitie mai putin de doua saptamani pentru a se prezenta la Serviciul Transport Public Local, Autorizare Activitati Economice  situat pe B-dul Revolutiei nr.73 - Palatul Cenad, camera 3. Programul de lucru cu publicul este urmatorul: Luni-Joi - intre orele 08:00-18:00 si Vineri - intre orele 08:00-16:00, telefon: 0257 281850, int.314, fax: 004-0257-284744.

Nevizarea autorizatiilor de functionare, a autorizatiilor privind desfasurarea activitatilor de alimentatie publica si a avizului privind orarul de functionare, precum si neafisarea lor la loc vizibil constituie incalcari ale legii si se sanctioneaza contraventional cu amenzi conform prevederile legale.

Autor: Arq.ro, 12/04/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum