Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

CCIA Arad are cea mai buna oferta pentru cursul de Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal, serie noua 5-6 iunie

CCIA Arad informeaza companiile si institutiile publice despre inceperea inscrierilor pentru cea de-a V-a serie a cursului Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal, unul dintre cele mai cautate cursuri ale inceputului de an 2018.

“CCIA Arad a anticipat corect importanta acestui curs pentru companii si institutii publice si a venit, inca de la prima serie, cu un pachet foarte atractiv, atat din punct de vedere financiar, organizational, cat si aducand un trainer de calitate, in persoana conf. univ. dr. Petrica – Mihail Marcoci, prorector al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza". Am venit cu cea mai buna oferta pe piata de formare profesionala, de unde si succesul atins pana acum, ajungand la a V-a serie de cursanti in cele 3 luni de la demarare”, declara prof. Carmen Marinela Crisan, coordonatorul Centrului de Formare Profesionala din cadrul CCIA Arad.

SERIE NOUA PENTRU CURS, LOCURI LIMITATE: 5-6 IUNIE

CCIA Arad a inceput inscrierile pentru cea de-a V-a serie a cursului. Acesta se va desfasura in perioada 5-6 iunie 2018, dispunand de locuri limitate. Desi inca nu au inceput seriile III si IV, 19 - 21 aprilie si 4 - 5 mai, locurile sunt deja epuizate.

REGULAMENT SI SANCTIUNI APLICABILE DIN 28 MAI 2018

CCIA Arad vine in sprijinul companiilor si institutiilor publice cu un curs de specializare pentru Responsabilii cu protectia datelor cu caracter personal, conform cu obligatia instituita prin Regulamentul U.E. nr. 679/2016 (G.D.P.R) privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, aplicabil din 28 mai 2018.

“CCIA Arad dispune de resursele necesare sa puna la dispozitia companiilor si institutiilor publice acest curs, atata timp cat este cerere din partea celor obligati sa se alinieze la normativele europene in domeniu. Este important de mentionat faptul ca la finalul acestui curs toti participantii vor primi un Certificat de absolvire emis de CCIA Arad si Asociatia pentru Management Strategic si Lobby”, declara presedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

Programa cursului GDPR contine urmatoarele teme: categorii de date cu caracter personal care fac obiectul protectiei, tipuri de operatiuni care intra sub incidenta Regulamentului de protective a datelor personale, protectia datelor cu caracter special, responsabilul cu protectia datelor personale (atributii, obligatii, drepturi si limitari profesionale), sisteme de protectie a datelor personale, managementul incidentelor cu date cu caracter personal, comunicarea in managementul protectiei datelor cu caracter personal, transferuri interne si internationale ale datelor cu caracter personal, studii de caz.

Autor: Arq.ro, 13/04/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum