Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Lucrari de reparatii a strazilor pe timp de noapte

Temperaturile inregistrate in ultima perioada au permis constructorilor contractati de Primaria Municipiului Arad pentru lucrari de reparatii si intretinere curenta a strazilor,  sa lucreze, pentru prima data in acest an si pe timp de noapte. Atunci cand traficul este redus aceste interventii la nivelul covorului asfaltic se realizeaza mult mai usor.

In cursul noptii de 12 spre 13 aprilie, constructorii au intervenit la nivelul Bulevardului Revolutiei,  pe tronsonul cuprins intre Podgoria si Teatrul Clasic “Ioan Slavici”. S-au realizat reparatii cu mixtura asfaltica la cald pe ambele sensuri de mers.

Tot in cursul noptii trecute s-a lucrat si in zona Podgoria, pe Bulevardul N. Titulescu si pe strada Petru Rares. De aceasta data firmele contractate de municipalitate au remediat deficientele de la nivelul covorului asfaltic prin stropiri succesive executate mecanizat.

In perioada imediat urmatoare lucrarile de reabilitare asfaltica pe timp de noapte vor deveni o obisnuinta in Arad.  In lucru va intra tronsonul cuprins intre Teatrul Clasic “Ioan Slavici” si Piata Romana.

Autor: Arq.ro, 13/04/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum