Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Creativitate si inovatie la "Expectative" 2018

Vineri, 11 mai, la Liceul Tehnologic ,,Francisc Neuman” din Arad s-a desfasurat cea de-a XIX-a editie a  Concursului - Simpozion national de specialitate ,,Expectative”.

Evenimentul organizat in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Arad, Casa Corpului Didactic „Alexandru Gavra”,Universitatea „Aurel Vlaicu”- Facultatea de Inginerie si Centrul Cultural Judetean Arad a reunit participanti din municipiul si judetul Arad, precum si din judetele Alba, Cluj, Brasov, Satu Mare.

Concursul si-a propus, ca de fiecare, data promovarea domeniilor de pregatire ale scolii (design, estetica si servicii) - in special a invatamantului profesional - stimularea spiritului inovativ, schimbul de idei si de bune practici in randul elevilor si cadrelor didactice, valorificarea si multiplicarea experientei valoroase din proiectele europene derulate, contactul cu potentiali angajatori, precum si dezvoltarea de noi colaborari si parteneriate.

Activitatea din cadrul simpozionului a cuprins comunicari stiintifice ale cadrelor didactice, comunicari de specialitate ale elevilor, Workshop-uri (design vestimentar, coafura, manichiura).

Talentul si creativitatea concretizate in lucrarile originale realizate si prezentate de elevii participanti au fost rasplatite prin premii si mentiuni.

Ca un element nou in acest an, importanta unei alegeri informate a carierei dar si elementele ce trebuie luate in calcul pentru luarea unei astfel de decizii au fost relevate in cadrul atelierelor de lucru coordonate de Sorin Victor Roman – trainer, pentru elevii de liceu ai scolii si de catre Adrian Hristescu (care a folosit platforma CCP – Cognitrom) pentru elevi de la Scoala Gimnaziala „ Mihai Eminescu” Arad.

Autor: Hamza Ioan, 16/05/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum