Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Consiliul Judetean Arad, prima institutie din tara care aplica un program pilot de perfectionare

Consiliul Judetean Arad a gazduit cursul de management al proiectelor ,,Planetary Saga”, organizat la initiativa vicepresedintelui Claudia Boghicevici. Training-ul a fost condus de Vlad Pop, cu o bogata experienta in managementul evenimentelor – organizarea programului privind desemnarea orasului Cluj drept Capitala Europeana a Tineretului 2015, Festivalul Untold si peste 4500 de evenimente in cadrul echipelor formate pentru dezvoltarea proiectelor.

Obiectivul cursului este asigurarea pregatirii continue a echipei din Consiliul Judetean Arad si a institutiilor subordonate.

„Acest model este folosit pentru a ajuta echipele sa gestioneze proiecte, situatii si sa isi atinga obiectivele. Jocul are si aplicabilitate in viata de zi cu zi. Acest model de dezvoltare a fost implementat cu succes in companii, iar Consiliul Judetean Arad este prima institutie din tara unde a fost implementat ca si metoda de invatare. Aici, la Arad, exista o echipa determinata, cu potential, alaturi de care imi face placere sa muncesc la dezvoltarea proiectelor”, a declarat Vlad Pop.

Participantii la curs au fost impartiti in trei echipe, iar timp de opt runde acestia au trecut impreuna peste incercari fictive, alegand solutia potrivita si jongland cu resursele de credibilitate, informatie, motivatie si logistica.

„Invatam de la modele de succes din tara, de la persoane cu vasta experienta in acest domeniu, deoarece ne dorim sa organizam evenimente de calitate pentru aradeni. Profesionalizarea echipei este extrem de importanta in acest sens”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepresedinte al Consiliului Judetean Arad.

Autor: Arq.ro, 25/05/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum