Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Ce strazi se mai reabiliteaza prin Arad?

In continuare mai multe zone din municipiul Arad sunt in lucru.

In Piata Eroilor se lucreaza pe strazile Sever Secula  si Berzei. Tot in cartierul Aradul Nou, drumarii refac atat partea carosabila, cat si trotuarele si caile de acces pe strazile Magherean, Titan, Gutuilor si Zimbrului - segmentul cuprins intre strazile  Stefan cel Mare si Adam Muller Guttenbrunn).

Zilele acestea se refac partea carosabila, trotuarele si caile de acces  pe strazile Corolian Petrean, Alexandru Vlad, Oituz, Dorel Sibii, Ioan Moldovan si  Fratii Neumann.

In Micalaca, pe bulevardul Nicolae Titulescu se pregateste carosabilul pe segmentul cuprins intre sensul giratoriu (inclusiv sensul giratoriu) si podul rutier spre Cartierul Subcetate. Si Calea Radnei este in lucru. Aici, constructorii refac trotuarele si caile de acces. Lucrari de intretinere sunt in plina desfasurare si in Zona Salii Polivalente. Nu in ultimul rand se refac atat partea carosabila, cat si trotuarele si caile de acces pe strada Simion Popa.

 In zona centrala a orasului, drumarii intervin pe strazile Carol Davila si Alecu Russo.

Nici parcarile nu au fost uitate, mai exact cea din spatele cinematografului Dacia si cea din zona blocurilor de pe strada Tudor Vladimirescu.

Pe timp de noapte continua refacerea marcajelor rutiere.

Autor: Arq.ro, 31/05/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum