Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Autoturism cautat in Marea Britanie, depistat de politisti de frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota au depistat un autoturism marca BMW,  in valoare de 3.500 lire sterline, cautat de autoritatile din Marea Britanie.

In data de 01.06.2018, ora 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II -Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul roman Iulian S., in varsta de 38 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Dolj, conducand autoturismul, marca BMW, inmatriculat in Marea Britanie.

La controlul de frontiera, soferul a prezentat certificatul de inmatriculare emis de autoritatile engleze pentru mijlocul de transport in cauza.

In urma verificarilor efectuate, colegii nostri au constatat ca mijlocul de transport figureaza ca “bun pentru confiscare“, alerta introdusa de autoritatile din Marea Britanie.

Fata  de  cele constatate, soferul a declarat ca a cumparat autoturismul din Marea Britanie, de la o persoana de sex masculin care intermediaza vanzari de autoturisme. Totodata, acesta a mai declarat ca urma sa vanda masina in Romania si nu stia ca aceasta era cautata de autoritati.

Mijlocul de transport, in valoare de 3.500 lire, a fost indisponibilizat pana la finalizarea cercetarilor.

 In cauza, politistii de frontiera au intocmit actele de urmarire penala pentru savarsirea infractiunii de tainuire, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale.

Autor: Arq.ro, 05/06/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum