Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Minora ascunsa sub fusta mamei, depistata la frontieraMinora ascunsa sub fusta mamei, depistata la frontiera

Politistii de frontiera aradeni au descoperit, intre banchetele unui microbuz, o fata in varsta de 8 ani, ascunsa de mama ei sub fusta, cu intentia de a fi trecuta ilegal frontiera romano-maghiara.

 In data de 04.06.2018, in jurul orei 00.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac - Nagylak, s-a prezentat pentru a iesi din tara cetateanul roman Florin O., in varsta de 31 ani, domiciliat pe raza judetului Teleorman, care conducea un microbuz marca Mercedes Vito, inmatriculat in Bulgaria. In mijlocul de transport mai calatorea si sotia sa, cetateanul roman M. M., in varsta de 28 de ani.

Cu ocazia controlului autovehiculului, politistii de frontiera au descoperit intre banchetele microbuzului, ascunsa sub fusta mamei, o minora in varsta de 8 ani.

La cercetari, cei doi parinti au declarat ca au recurs la aceasta metoda deoarece au pierdut pasaportul valabil al minorei si doreau sa ajunga cu aceasta in Germania.

In cauza, politistii de frontiera au intocmit actele de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat pentru ambii parinti, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Autor: Arq.ro, 05/06/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum