Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Serviciul de distributie a gazelor naturale va fi sistat marti si miercuri, 5 si 6 iunie pe 18 strazi din municipiul Arad

Pentru efectuarea unor  lucrari  specifice la sistemul de distributie a gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale, marti si miercuri, 5 si 6 iunie a.c., incepand cu ora 08.30, in data de 5 iunie pe strazile: Achile, Radu de la Afumati, Cezar, Santinelei, Infanteriei, Troiei, Trompetei, Hector, Micsunelelor, Gladiator, Pompei, Parului, 13 Martiri, Marte, Diogene, Casarom, la strandul Neptun si la Unitatea Militara.

Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, a doua zi, in data de 6 iunie a.c. cel mai probabil incepand cu ora 16.30.

Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila)

sau                                                   

0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

Compania regreta disconfortul creat prin intreruperea distributiei gazelor naturale si multumeste consumatorilor pentru intelegerea si sprijinul acordat in finalizarea acestor lucrari.

Autor: Arq.ro, 05/06/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum