Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Supermaraton Bekescsaba - Arad

In data de 03 iunie 2018, consulul general al Romaniei la Gyula, Florin Vasiloni, a participat la festivitatea de premiere a supermaratonului Bekescsaba – Arad. Supermaratonul, care a ajuns la cea de-a XXI- editie, s-a desfasurat in zilele de 02 si 03 iunie  2018.

Traseul de 200 km, din cele 2 zile de concurs, la categoriile alergare individuala, alergare in stafeta, ciclism, a fost parcurs de un numar record de participanti, circa 1600 (din Romania si Ungaria). Acestia au fost sprijiniti de cca. 250 insotitori.

La startul competitiei si festivitatea de premiere de la Bekescsaba au participat numerosi oficiali din judetele Arad si Bekes, printre care Levente Bognar, viceprimarul Aradului, Peter Szarvas, primarul orasului Bekescsaba, Kiss Tibor, viceprimar, Herceg Tamas, deputat ungar, Tiberiu Juhasz, presedintele Autoguvernarii Romanesti din Bekescsaba, consilieri locali si judeteni din cele doua judete. Consulul general roman a inmanat premiile castigatorilor concursurilor sportive.

Consulul general Florin Vasiloni, a participat de asemenea la manifestarile organizate cu ocazia Zilei Romanilor de Pretutindeni la Chitighaz (Ketegyhaza). Chitighaz este o localitate din judetul Bekes, cu veche traditie romaneasca.

Autor: Arq.ro, 07/06/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum