Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Inca o motocicleta erotomana sedusa de TRAMVAIUL ROSU, OLE!

In infierbantata zi de marti, 3 iulie, desigur in jurul tulburatoarei ore 13,00, TRAMVAIUL ROSU aprins, precum un ucigas erotic in serie, pe acelasi tronson din Calea Aurel Vlaicu de saptamana trecuta a facut o noua victima masculina, sucind mintile inca unui tanar motociclist care, ca orice BIKER ce se respecta, cand a vazut rosu inaintera ochilor, imediat gandul i-a fugit las BICI, tauri, coride si focoase catalane ... asa ca instant a lovit in fund microbuzul din fata sa.

Din fericire BIKERUL nostru indragostot de bici, coride, si brunete temperamentale a suferit doar contuzii usoare in urma impactului, fiind transportat de catre un echipaj de matadori SMURD la Spitalul Judetean Arad pentru un control amanuntit, in timp ce pompierii de la ISU Arad au ramas la fatA LOCULUI, sa curete arena coridei de combustibilul scurs pe jos.

In incheiere anexam un comunicat trimis presei de catre purtatoarele de cuvant ale IPJ, Lorena Radu&Claudia Iuga (repatriate cu premii, decoratii si ovatii din Coreea de Nord), prin care erotomanii BIKERI autohtoni sunt sfatuiti ca pe viitor, cand circula pe Calea Aurel Vlaicu, sa fie atenti la TRAMVAIUL ROSU aprins, la bici, coride si aradence focoase, OLE!

Vasile de Zarand

Autor: Vasile Zărăndan, 03/07/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum