Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Primarul Falca, prezent la cea de a 130-a sesiune plenara a Comitetului European al Regiunilor

In 4 si 5 iulie 2018, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca va fi prezent la Bruxelles cu ocazia celei de a 130-a sesiuni plenare a Comitetului European al Regiunilor, in calitate de membru al delegatiei Romaniei la CoR.   Ordinea de zi a reuniunii din iulie include nu mai putin de 22 de puncte.

Printre temele care vor fi discutate de liderii locali din UE se numara:  Planul de actiune in vederea sprijinirii protectiei spatiilor publice, Evaluarea punerii in aplicare a Agendei urbane a UE, Stimulentele locale si regionale pentru promovarea unei alimentatii sanatoase si durabile, dar si Propunerea de directiva privind practicile comerciale neloiale dintre intreprinderi in cadrul lantului de aprovizionare cu alimente.

Nu mai putin interesanta se anunta dezbaterea privind schimbarile climatice si cea referitoare la prioritatile presedintiei austriece a Consiliului Uniunii Europene. Cea din urma este cu atat mai importanta pentru delegatia romana cu cat in primele 6 luni ale anului viitor Romania va detine presedintia Consiliului UE.

“In contextul in care peste exact 6 luni de zile, Romaniei ii va reveni aceasta misiune,  evident ca va trebui sa fim foarte atenti nu numai la modul de prezentare al Austriei la Bruxelles, ci si la proiectele pe care  propune, mai ales ca noi le vom prelua peste jumatate de an”, a explicat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca.

Autor: Arq.ro, 03/07/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum