Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Zeci de mii de aradeni in primele zile ale Targului

Zeci de mii de aradeni au vizitat in primele zile Targul „Produs in Arad”, pentru a descoperi standuri bogate si diverse, cu produse inedite, specific aradene.

Vizitatorii se pot bucura in continuare de cel mai colorat targ al verii, evenimentul continuand toata saptamana in Parcul Padurice, pana duminica la ora 22.00!

Zilnic, intre orele 18 si 21, vizitatorii se vor putea bucura de programe artistice desfasurate pe scena din centrul Parcului Padurice! Atmosfera va fi intretinuta de trupele Nova Band, Party Mix Band, Fantazia, solista Alexandra Vasiu si elevi ai Scolii Populare de Arta, Liceului de Arta si ai Palatului Copiilor.

„Aradul are oameni harnici, gospodari, care trebuie promovati si incurajati sa se dezvolte. Eticheta «Made in Arad» reprezinta un garant al calitatii, al lucrului bine facut. Va invit in Parcul Padurice sa descoperiti produsele aradene expuse, intr-o varietate de domenii, de la cele alimentare, pana la cele agricole sau mestesugaresti, sa cunoasteti producatorii locali si sa ii incurajati cumparand produsele lor”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Arad, Iustin Cionca.

Ajuns la cea de-a doua editie, Targul „Produs in Arad” este organizat de Consiliul Judetean Arad si Primaria Municipiului Arad. Editia din acest an va avea doua parti, „sesiunea” de vara – in care accentul este pus pe produsele de vara, urmand ca in toamna sa fie prezenti si cei cu produse de toamna.

Autor: Arq.ro, 03/07/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum