Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Rezultate BAC 2018 - Cosmar! Note mai mici decat anul trecut. Anuntul EDU RO

Rezultate BAC 2018 cu note de cosmar pentru elevi, primul semn negativ fiind promovabilitatea anuntata de Ministerul Educatiei.

67,7% dintre elevi au promovat examenul de Bacalaureat 2018, cu aproape patru procente sub promovabilitatea din 2017.

Printre judetele cu cele mai scazute rate de promovabilitate se numara Teleorman, unde doar aproximativ jumatate dintre elevi au promovat BAC 2018.

Oficial, toate notele apar online la ora 12, insa cei in cautare de rezultate BAC 2018 EDU RO vor trebui sa aiba o rabdare de fier la consultarea online a notelor. Siteul bacalaureat.edu.ro va fi ”asaltat” la ora 12 de zeci de mii de elevi si parinti curiosi de notele obtinute la BAC.

Contestatiile dupa rezultate BAC 2018 EDU RO pot fi depuse tot astazi, 4 iulie, intre orele 12 si 16. Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat vor fi afisate luni, 9 iulie. Tot pe 9 iulie elevii care au terminat gimnaziul si au dat Evaluarea Nationala afla rezultatul admiterii computerizate la intrarea in judet.

Pentru elevii de liceu, rezultatele la BAC 2018 pot fi cruciale la admiterea la facultate (unele universitati au admiteri bazate pe dosar) sau pur si simplu o nota (alte universitati prefera examenul de admitere, pentru o mai buna filtrare a candidatilor). Pentru cei din urma, singura conditie este sa fi promovat examenul de Bacalaureat.

Autor: Arq.ro, 04/07/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum