Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

S-au stabilit amplasamentele pentru comertul stradal cu pepeni

Primaria Municipiului Arad pune la dispozitia celor interesati 8 amplasamente pentru desfasurarea comertului stradal cu pepeni, pe raza municipiului Arad, in perioada 2.07.2018 – 30.09.2018.

Amplasamentele propuse sunt:

    Cartier Gradiste – Piata Carpati – str. I.B.Deleanu intersectia cu str.Z. Moricz – 2 locuri
    Cartier Bujac – str. Independentei (tronson intre str. Leului si str. Nasaud) – 2 locuri
    Cartier Gai, langa Biserica Sarbeasca (str. Dunarii colt cu str. Hatman Arbore) – 2 locuri
    Strada Tarafului, langa fosta piata – 2 locuri.

Suprafata alocata fiecarui amplasament este intre minim 3,00 mp si maxim 10,00 mp. Comercializarea pepenilor se va realiza direct din mijlocul de transport. Locurile de vanzare se atribuie in limita stabilita, urmand a se emite acordul de ocupare a domeniului public pentru activitati comerciale.

Cererea tip pentru desfasurarea comertului stradal este disponibila pe site-ul Primariei Municipiului Arad si la Serviciul Relatii cu Publicul a Primariei Arad din Palatul Cenad, camera 5. Cererea va fi insotita de Cartea de Identitate sau Buletinul de identitate, atestatul de producator (vizat la zi, fiind autorizat in vederea cultivarii pepenilor) sau, dupa caz, de actele doveditoare pentru desfasurarea legala a activitatii comerciale, conform legii. Se va atasa, de asemenea, o fotografie pe suport de hartie a mijlocului de transport din care se vor comercializa pepenii. Comertul ambulant se va desfasura numai dupa achitarea taxei pentru ocuparea domeniului public la Directia Venituri din cadrul Primariei Municipiului Arad.

Autor: Arq.ro, 04/07/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum