Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Caravana "Fii pregatit!" la Arad

Caravana “Fii pregatit!”  de instruire a populatiei pentru a face fata situatiilor de urgenta va ajunge la Arad si Lipova in zilele de 07, respectiv 08 iulie.

In municipiul Arad va fi amplasata in Piata Avram Iancu, intre orele 09.00 – 18.00 iar in orasul Lipova in Piata Libertatii (vis a vis de Bazarul Turcesc)

 Caravana consta in deplasarea unui centru de formare mobil in care se vor organiza cursuri de instruire a populatiei pentru acordarea de prim ajutor in situatii de urgenta.

Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sala de scolarizare cu o capacitate de 40 de persoane si este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficienta a cursantilor.   Caravana “Fii pregatit!” este un proiect al Fundatiei pentru SMURD, derulat cu sustinerea Departamentului pentru Situatii de Urgenta si finantat cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Vasile Goldis” Arad invita populatia sa viziteze caravana si sa invete reguli minime de protectie si de prim ajutor in situatii de urgenta.

 
COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Purtator de cuvant - maior Plesca George

Autor: Vasile Zărăndan, 05/07/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum