Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Urmariti general, depistati in Vama Nadlac II

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac II – Csanadpalota au depistat si predat autoritatilor competente doi barbati cautati de autoritatile romane pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

In data de 07.10.2018, la ora 02.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II – Csanadpalota  s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontiera, pe sensul de intrare in Romania, cetateanul roman C.P. in varsta de 31 de ani, domiciliat in judetul Arges.

La efectuarea verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca pe numele persoanei era emis, de catre autoritatile romane un mandat european de arestare, pentru savarsirea unei infractiuni la regimul circulatiei, avand de executat un an de inchisoare.

 

Tot in data de 07.10.2018, la ora 09.00, in acelasi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontiera, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman J.F., in varsta de 21 de ani, avand domiciliul in Bucuresti.

Si in acest caz, in urma efectuarii verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului era emis, de catre autoritatile romane, un mandat european de arestare, pentru savarsirea infractiunilor de furt, furt calificat si talharie, avand de executat 2 ani si 7 luni de inchisoare.

Persoanele in cauza au fost predate unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad, in continuare fiind dispuse masurile legale care se impun.

Autor: Arq.ro, 08/10/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum