Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Campania umanitara de donare de sange

In spiritul dezvoltarii sentimentului de responsabilitate sociala in randul elevilor scolarizati de catre Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tirgu Ocna, prin Structura de invatamant Arad, s-a demarat o ampla campanie de donare de sange.

Continuand traditia ultimilor ani, in ziua de 09 octombrie 2018, 40 de elevi ai structurii de invatamant Arad au raspuns initiativei conducerii, in colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguina Arad, in scopul ajutorarii semenilor si sprijinirea sistemului medical national, prin donarea de sange.

Scoala formeaza elevii in spiritul umanismului si respectului fata de valorile sociale fundamentale, iar gestul de solidaritate al viitorilor agenti de penitenciare fata de cei aflati in suferinta dovedeste ca acestia pot deveni modele de implicare civica pentru comunitatea din care fac parte.

Pentru informatii suplimentare desemnam ca persoana de contact pe domnul Ionel Iovescu, tel: 0257 212661, fax 0257 280584, tel. Mobil: 0726289692, e-mail: eduard.magold@anp.gov.ro.

Autor: Arq.ro, 10/10/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum