Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Salarizarea in termen a cadrelor medicale din sistemul de invatamant aradean - sub semnul incertitudinii

In urma cu doua luni, autoritatile locale au transmis Directiei de Sanatate Publica si Ministerului Sanatatii faptul ca la nivelul municipiului Arad nu mai exista fond de salarii pentru personalul medical care activeaza in sistemul educational aradean.

In data de 15 octombrie, in mod firesc, trebuie realizata salarizarea, iar in acest moment nu exista fondurile necesare pentru a acorda salariile celor 87 de persoane care lucreaza in acest sistem. Municipalitatea aradeana are nevoie de 1,7 milioane lei pentru a acoperi sistemul de salarizare.

“La incheierea actului aditional al angajatilor in cauza, am consemnat faptul ca fondul de salarii acordat de minister acopera necesarul doar pana la un moment dat, ceea ce se confirma acum. Asteptam cu nerabdare si cu urgenta ca Ministerul Sanatatii sa respecte partea medicala si obligatiile pe care le au de a finala salarizarea cadrelor medicale din sistemul educational. Directia de Sanatate Publica ne incurajeaza ca suma de bani va ajunge la Arad. Cand acest lucru se va realiza, vom putea la randul nostru sa asiguram salarizarea”, a declarat edilul Gheorghe Falca.

Autor: Arq.ro, 12/10/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum