Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Florin Piersic, distins cu Colanul Marii Uniri

Publicul aradean a avut parte de o seara de neuitat la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” in compania uneia dintre cele mai importante personalitati ale Teatrului Romanesc, artistul Florin Piersic.

Sala Teatrului a fost arhiplina, peste 500 de aradeni fiind prezenti la spectacolul „Florin Piersic, pur si simplu”, eveniment organizat de Consiliul Judetean Arad, prin Centrul Cultural Judetean Arad, in cadrul proiectului „Intalniri cu personalitati”.

Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad, si Sergiu Bilcea, vicepresedinte, i-au conferit maestrului Florin Piersic cea mai inalta distinctie a Anului Centenar acordata de Arad, orasul unde s-a scris viitorul Transilvaniei Romanesti, Colanul Marii Uniri! Distinctia a fost acordata in numele Comisiei Centenar, condusa de primarul Aradului, Gheorghe Falca.

Dialogul maestrului cu aradenii, savurat de intreaga sala, s-a intins pe durata a peste doua ore si a starnit ropote de aplauze. Florin Piersic este un titan al Teatrului Romanesc, inclus indiscutabil in patrimoniul cultural al Romaniei.

Autor: Arq.ro, 02/11/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum