Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Un cetatean turc cu document fals a incercat sa iasa ilegal din tara la Nadlac II

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat un cetatean turc care a incercat sa iasa ilegal din Romania, folosindu-se de o carte de identitate bulgareasca falsa.

In data de 01.11.2018, in jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota s-a prezentat pentru a iesi din tara, un cetatean turc, pasager intr-un autocar inmatriculat in Romania,  care la controlul de frontiera s-a legitimat cu o carte de identitate cu insemnele autoritatilor din Bulgaria.

Cu ocazia verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca documentul prezentat nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals, motiv pentru care barbatul a fost condus la sediul institutiei pentru cercetari.

In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca persoana in cauza este cetatean turc, are 34 de ani si a intrat legal in tara.

Barbatul a declarat ca a obtinut documentul fals de la un conational a carui identitate nu o cunoaste, platind suma de 500 euro si a recurs la aceasta metoda deoarece nu detinea o viza care sa-i permita intrarea in Spatiul Schengen.

Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei persoanei in cauza si i-au intocmit actele de urmarire penala pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si fals privind identitatea, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Autor: Arq.ro, 02/11/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum