Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Noiembrie ne aduce AR-MEDICA, cel mai important eveniment medical din vestul Romaniei!

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza in perioada 1-3 noiembrie 2018, la Expo Arad, o editie aniversara a uneia din cele mai mari expozitii de profil medical din Vestul Romaniei, Ar-Medica.
Evenimentul AR-MEDICA, ajuns anul acesta la a 25-a editie, cuprinde un program stiintitic complex care va atrage un numar mare de participanti fata de editia de anul trecut. Conferintele, simpozioanele, congresele si workshop-urile creditate EMC, EFC si EPC, reunesc an de an mii de participanti din diferite domenii ale industriei medicale: medici specialisti, medici stomatologi, medici de familie, medici veterinari, farmacisti, asistenti medicali, tehnicieni dentari. Partenerii evenimentului sunt: Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmacistilor Arad, Colegiul Medicilor Dentisti Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad.
Ar-Medica este o platforma in care latura comerciala se imbina cu cea stiintifica prin intermediul manifestarilor conexe organizate in timpul expozitiei: simpozioane, congrese, conferinte si workshop-uri, creditate EMC EFC si EPC, astfel:
Colegiul Medicilor Dentisti Arad – 24 EMC
Colegiul Medicilor Veterinari din Romania – 80 EPC
Ordinul Tehnicienilor Dentari din Romania – 20 EPC
Colegiul farmacistilor din judetul Arad – 34 EFC

„Targul Ar-Medica este o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate din mediul public si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o oferta variata de tehnologie si aparatura destinata imbunatatirii actului medical”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Arad.
Editia din acest an reuneste peste 100 dintre cei mai cunoscuti expozanti din tara si din strainatate, care isi vor prezenta produsele in cele trei mari sectiuni: targ international de medicina, salon de medicina veterinara si salon beauty.
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/armedica.arad
Program vizitare:
Joi, 10-18
Vineri, 10-18
Sambata, 10-16
Biroul de presa al CCIA Aad

Autor: Vasile Zărăndan, 02/11/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum