Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals, la Vama Nadlac I

Politistii de frontiera aradeni au depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac I – Nagylak, un barbat din Romania care conducea un autoturism in baza unui permis de conducere ceh fals.

In data de 03.11.2018, in jurul orei 09.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac I –Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera cetateanul roman M.I., in varsta de 44 de ani, la volanul unui autoturism marca Volskwagen Sharan, inmatriculat in Romania.

La controlul specific, barbatului i s-a solicitat sa prezinte pe langa  documentele de identitate si permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu insemnele autoritatilor din Cehia.

Cu ocazia verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca documentul prezentat nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu ocazia controlului corporal si al bagajelor, a fost descoperita si o carte de identitate, eliberata de autoritatile din Cehia, care nu intruneste conditiile de forma si fond ale unui document autentic.  In  ambele documente false (cartea de identitate si permisul de conducere) erau inscrise datele de identitate ale persoanei in cauza si erau aplicate fotografiile acesteia.

Politistii de frontiera au efectuat cercetari si au constatat ca barbatul  nu  a detinut niciodata permis de conducere.

Cu privire la cele constatate romanul a declarat ca a obtinut permisul de conducere si cartea de identitate de la o persoana a carei identitate nu o cunoaste, in schimbul sumei de 2000 de euro, neavand cunostinta despre faptul ca acesta este fals.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunilor  de  conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fara a poseda  permis  de conducere, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Autor: Arq.ro, 05/11/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum