Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Editia aniversara AR-MEDICA 2018 - un eveniment de succes!

Cele trei zile ale targului international de medicina AR-MEDICA din acest an au fost un succes, dovedit de vanzarile expozantilor dar si de numarul mare de vizitatori.

Peste 4.350 de reprezentanti ai sistemului de sanatate public si privat au trecut pragul centrului expozitional Expo Arad.

A 25-a editie a targului a reunit anul acesta peste 100 de expozanti din industria medicala, din tara si strainatate (Ungaria, Italia, China si Pakistan), care si-au prezentat ofertele de produse si servicii pe o suprafata interioara de 4.500 mp.
 
La tombola vizitatorilor, 10 firme participante au oferit premii in produse si echipamente medicale castigatorilor tombolei.
 
Programul stiintific din acest an a fost unul complex si de actualitate. Conferintele, simpozioanele, congresele si demonstratiile practice creditate EMC, EPC si EFC au reunit mii de participanti din diferite domenii ale industriei medicale: medici specialisti, medici stomatologi, medici de familie, medici veterinari, farmacisti, asistenti medicali, tehnicieni dentari.

Partenerii evenimentului au fost si in acest an: Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmacistilor Arad, Colegiul Medicilor Dentisti Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad.

Autor: Arq.ro, 08/11/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum