Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Haos pe caile ferate, sute de calatori stau in trenurile blocate pe traseu

Vremea rea a dat peste cap circulatia trenurilor in Banat, iar in regionala Craiova sunt probleme serioase, potrivit comunicatului CFR. La ora 7:30, Trenul IR 1696, care se deplasa pe relatia Timisoara – Bucuresti (aproximativ 200 de calatori) stationa in linie curenta, iar o magistrala din Caras Severin e inchisa intre doua statii. Si in Gara de Nord sunt inregistrari semnificative ale trenurilor care sosesc din tara. Doua trenuri de la Arad si Timisoara au ajuns cu intarzieri de 330, respectiv 200 de minute.

La ora 7:30, echipele de interventie actionau in teren pe 4 sectii de cale ferata de pe raza regionalelor Craiova si Timisoara pentru remedierea deranjamentelor inregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrica: Valea Sadului - Lainici, Lunca Budieni - Barbatesti, Valea Cernei - Turnu Severin si Varadia -Savarsin, unde nu exista tensiune in firul de contact, din cauza copacilor cazuti pe calea ferata, potrivit comunicatului CFR.

Trenurile care circulau pe traseele respective fiind oprite in alte statii de pe traseu.

Trenuri afectate: IR 1822/1821 Arad – Bucuresti Nord (retur), IR 1654 Vatra Dornei – Bucuresti Nord si IR 1696/1695 Timisoara Nord – Bucuresti Nord (retur).

Calatorii se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din garile Bucuresti Nord, Brasov, Craiova, Iasi si Timisoara pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesand direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web

INTREUPERI IN BANAT/ora 8:00

Circulatia feroviara pe magistrala 900 este intrerupta intre statiile CF Toplet si Valea Cernei, in judetul Caras-Severin, dupa ce mai multe crengi de copac au cazut peste firul de inalta tensiune si l-au rupt, arata raportarea centrului Infortrafic de duminica, de la ora 7:30.

De asemenea, din cauza lipsei de tensiune in reteaua de contact, este oprita circulatia feroviara pe magistrala 200, intre statiile CF Varadia si Zam, in judetul Arad.

Din acest motiv, doua trenuri si-au intrerupt deplasarea. Trenul IR 473-2, care se deplaseaza pe relatia Curtici – Bucuresti (aproximativ 60 de calatori) stationeaza aproape de statia CF Varadia. Trenul IR 472-1, care se deplaseaza pe relatia Bucuresti – Budapesta (aproximativ 100 de calatori) este oprit in statia CF Zam.

Totodata ca, din cauza vremii nefavorabile, noaptea trecuta (in jurul orei 23.30) a fost inchisa circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 922 Vasiova – Resita, in judetul Caras-Severin.

INTRERUPERI IN OLTENIA/ora 8:00

Sectia de cale ferata 202 Targu Jiu – Filiasi este intrerupta. Din acest motiv, trenul InterRegio 1822, care se deplaseaza pe relatia Arad - Bucuresti Nord, este oprit in linie curenta intre statiile CF Budieni si Copacioasa, in judetul Gorj.

Nu sunt anuntate porturi sau aeroporturi inchise.

Se mentin cele 5 drumuri nationale cu circulatia oprita, respectiv:

1. DN 2H, in Milisauti, judetul Suceava, la kilometrul 4+776, pentru efectuarea lucrarilor de reparatii asupra podului din localitate. Circulatia se desfasoara pe rutele ocolitoare DN2 si DN17A Radauti - Suceava;

2. DN 2L, in Soveja, judetul Vrancea, la kilometrul 59+900, ca urmare a precipitatiilor abundente care au dus la prabusirea dalei de beton a podului, pe toata latimea caii de rulare;

3. DN 7C (Transfagarasan), de la kilometrul 104 (Piscu Negru, judetul Arges) pana la kilometrul 130+800 de metri (Balea Cascada, judetul Sibiu), conform regulamentului de functionare a drumului si din cauza instabilitatii atmosferice la altitudine, ce poate produce fenomene meteorologice extreme in orice moment;

4. DN 12B, in Slanic Moldova, judetul Bacau, pe tronsonul kilometric 16+450-17+500, unde, la intrarea in localitate s-a produs o cedare aterasamentului

5. DN 67C (Transalpina), din cauza caderilor de zapada, pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul Ranca (Gorj) - Obarsia Lotrului (Valcea), intre kilometrii 34+800 de metri si 59+800 de metri.
 

Autor: Arq.ro, 17/12/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum