Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Noapte de cosmar pentru zeci de mii de familii din vestul tarii si nu numai, fara curent in mijlocul nametilor

Noapte de cosmar pentru zeci de mii de oameni din judetele Timis, Caras Severin, Hunedoara, Arad si Buzau. Peste 70 de localitati au ramas fara curent electric, dupa ce vantul puternic si greutatea zapezii au rupt cabluril si stalpi.

Numarul abonatilor Electrica din judetul Buzau care au ramas sambata seara fara curent este se ridica la aproape 19.000, ca urmare a faptului ca 271 de posturi de transformare nu mai sunt alimentate, relateaza agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat Electrica, sunt afectate comunele Vadu Pasii, Sageata, Robeasca, Posta Calnau, Blajani, Galbinasi, Merei, Tintesti, Rusetu, C.A. Rosetti, Cochirleanca, Ramnicelu, Balaceanu, Ghergheasa, Puiesti, Balta Alba au ramas fara curent electric.

15 echipe se afla pe teren pentru remedierea defectiunilor, se arata in comunicatul companiei.

Si in judetul Timis aproximativ 13.000 de familii, din 30 de localitati au avut probleme cu alimentarea electrica,sambata seara.

Spitalul Orasenesc Faget a fost una dintre institutiile afectate, dar problema a fost remediata.

In judetul Caras Severin, 11.000 de abonati au ramas fara curent electric. Cele mai multe defectiuni au fost cauzate de copacii care s-au rupt si au cazut peste cablurile liniilor de inalta tensiune. Zeci de echipe ale distribuitorilor de energie electrica sunt pe teren si incearca sa remedieze problemele aparute la retea.

Autor: Arq.ro, 17/12/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum