Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Dacian Ciolos a lansat Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii (PLUS)

Partidul Libertatii, Unitatii si Solidaritatii - pe scurt, PLUS – a fost lansat sambata, 15 decembrie la Cluj Napoca de catre Dacian Ciolos si echipa de coordonare, in cadrul unei intalniri cu simpatizanti si coordonatorii regionali.
PLUS a fost validat in urma cu cateva zile, dupa ce timp de aproximativ noua luni, diversi contestatari au incercat sa puna piedici prin nenumarate mijloace inregistrarii partidului Miscarea Romania Impreuna (RO+), motiv pentru care s-a lucrat la o alternativa. „PLUS este partidul cu care vom schimba Romania in bine. Obiectivul nostru prioritar e sa oferim tarii o alternativa“ a fost mesajul transmis de Dacian Ciolos sambata la Cluj-Napoca. Exista, din acest moment, partidul inregistrat, un vehicul cu care sa incepem proiectul politic de schimbare in bine a Romaniei. In teritoriu, exista deja formata o retea de Grupuri de Initiativa Judeteana, o structura de oameni decisi sa puna umarul la construirea acestei alternative politice.

Membri ai grupului de initiativa judeteana PLUS Arad fac parte din Regiunea Vest, alaturi de judetele Caras-Severin, Hunedoara si Timis. Coordonatorii regionali sunt Catalin Sipos, Marius Buftea, Radu Vladescu, Sabin Raciu.

Grupul de initiativa judeteana Arad urmeaza sa constituie grupuri de initiativa locala la nivelul localitatilor in care se afla persoane care si-au depus online cererea de adeziune, astfel incat in momentul alegerilor europarlamentare, PLUS sa aiba formata deja o retea a membrilor si a simpatizantilor din judet. Site-ul unde se pot depune cererile de adeziune sunt: https://www.ro.plus/adeziune

Echipa de comunicare PLUS Arad

Autor: AradCity, 17/12/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum