Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

TIGARI DE CONTRABANDA CONFISCATE DE JANDARMII ARADENI

In dimineata zilei de ieri, 7 Ianuarie a.c., in jurul orei 09.25, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Arad, aflat in serviciu de ordine si siguranta publica, a observat in parcarea dintre linile de tramvai de pe Bld. Revolutiei din municipiul Arad, un barbat cu varsta de aproximativ 35 de ani, care descarca mai multe plase dintr-un autoturism si le introducea in portbagajul altui autoturism, iar la vederea jandarmilor a afisat un comportament suspect.

Existand suspiciuni cu privire la persoana in cauza, in prezenta acesteia, jandarmii au efectuat controlul autoturismelor, ocazie cu care au gasit un numar de 320 pachete cu tigari de diferite marci,  netimbrate sau timbrate necorespunzator.         

 Barbatul a declarat ca tigarile ii apartin si urma sa le introduca spre comercializare in P-ta Mihai Viteazul, din municipiul Arad si nu a crezut ca va fi prins la asa distanta de piata.

Tigarile gasite au fost ridicate in vederea confiscarii si s-au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, avand in vedere ca sunt asimilate infractiunii de  ,,colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia”, conform prevederilor Codului Vamal al Romaniei.

 Compartimentul Informare, Relatii Publice si cu Publicul

Autor: Vasile Zărăndan, 08/01/2019

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum