Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Noul an vine cu noi serii de cursuri la Camera de Comert Arad

Inceputul de an debuteaza in forta in vederea sprijinirii aradenilor care vor sa aiba o alta calificare - urmand cursuri de formare profesionala.

In luna ianuarie, Camera de Comert, Industrie si Agricultura organizeaza patru cursuri de formare profesionala la care se asteapta o prezenta de 100 de persoane:

    inspector resurse umane
    expert achizitii publice
    manager proiect
    responsabil cu protectia datelor.

"Cursul de Inspector resurse umane te va invata cum sa gestionezi si sa organizezi resursa umana cu care intri in contact. Poti avea o profesie noua, frumoasa si nu foarte grea. Mai poti sa iti deschizi o mica afacere, sa te ocupi de partea de resurse umane pentru intreprinderile mici si mijloci, poti sa pui bazele unei cariere de succes si de viitor", declara domnul Gheorghe Seculici - presedintele CCIA Arad.

Formarea profesionala poate fi definita ca o procedura prin care o persoana dobandeste o calificare atestata si recunoscuta pe piata muncii, printr-un certificat sau o diploma, eliberate conform legislatiei in vigoare. De asemenea, formarea profesionala inseamna si o activitate prin care o persoana care are deja o profesie dobandeste noi competente functionale.

"Datorita acestor cursuri, persoanele adulte isi dezvolta aptitudinile, si isi imbunatatesc cunostintele, isi amelioreaza sau isi innoiesc calificarea tehnica sau profesionala, participand astfel la dezvoltarea socio-economica si culturala a comunitatii", ne spune doamna Carmen Crisan - managerul Centrului de Formare Profesionala al CCIA Arad.

Informatii si inscrieri la Centrul de Formare Profesionala din cadrul CCIA Arad - strada Closca nr. 5, telefon 0730.188.299.

Autor: Arq.ro, 08/01/2019

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum