Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Din 14 ianuarie se pot plati taxele si impozitele locale pe 2019

Taxele si impozitele locale aferente acestui an vor putea fi achitate incepand de luni, 14 ianuarie 2019. Aradenii au la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: cea cu numerar, prin POS, respectiv plata online.

Plata cu numerar sau card bancar se poate face la toate casieriile Directiei Venituri: pe strada Mucius Scaevola nr.11, pe Bulevardul Revolutiei nr.75, in incinta Palatului Cenad si la sediul din Piata Fortuna. Programul este de luni pana joi intre orele 8-18, iar vineri intre orele 8-16.

Serviciul de incasare a impozitelor si taxelor locale este disponibil si la toate oficiile postale din municipiu.

Plata prin POS ramane una dintre cele mai sigure metode de plata a darilor locale. La efectuarea tranzactiei nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurata, iar contribuabilul este scutit de grija buzunarelor pline de numerar.

De departe una dintre cele mai comode metode de plata a taxelor si impozitelor locale este cea online. Pentru a plati online taxele si impozitele locale, intrati pe  pagina de internet a Primariei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro si accesati Platforma de contact – Plateste online a Directiei Venituri. Vestea buna este ca platile online pot fi efectuate inca de vineri, 11 ianuarie 2019.

Aceasta modalitate de plata castiga tot mai mult teren in Arad,  trendu-ul achitarii darilor locale din fata calculatorului,  fiind unul pozitiv.

Sistemul de plata online este activ inca din 2009, Aradul fiind printre primele orase din tara care punea la dispozitia cetatenilor aceste serviciu modern. Numarul utilizatorilor a crescut constant, de la 1.095 in primul an la 11.786 in 2018,  iar incasarile online au fost de peste 10 ori mai mari anul trecut decat in 2009 (8,1 milioane lei in 2018 fata de aproape 609 mii lei in 2009).

Autor: Arq.ro, 11/01/2019

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum