Frumoasa și Bestia

12.12.2023 - 12.12.2023

Arad: Frumoasa și Bestia

Teatrul Clasic Ioan Slavici, Arad

Bulevardul Revoluției 103, Arad

marți, 12 martie '24, ora 18:00


Musicalul “FRUMOASA ȘI BESTIA” vine în PREMIERĂ , dupa zecile de reprezentații avute pe marile scene Broadway, West End, Grand Via....., la Teatul Clasic Ioan Slavici din Arad pe 12 Martie 2024 de la ora 18:00


Theater du Soleil Entertainment vă răsfaţă cu o nouă producţie dinamică, plină de culoare şi emoţie. „Frumoasa şi Bestia” redă cu măiestrie una dintre cele mai îndrăgite poveşti ale copilăriei, într-un MUSICAL LIVE, în care personajele prind viaţă, care îi va transporta pe spectatori pe un tărâm de basm.


După reprezentațiile de succes de până acum, avute pe marile scene, spectacolul vine în premieră la Arad, cu o adevărată surpriză.


Este un show grandios, o adaptare de Zully Mustafa și Sergiu Roban, un MUSICAL LIVE ÎN LIMBA ROMÂNĂ, momente de dans unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Belle, Bestia, Gaston, Lefou, Ceainic, Pămătuf....  și multe altele.


De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?


Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul) - Tatal, Jean Lemne – Narator/ Librar, Iulia  Miulescu - Belle,  Sergiu Roban - Bestia, Horia Radu – Ceasornic/ Doctor,  Dragoș Darius Sorin - Lefou, Constantin Țintă - Gaston, Maria Marin - Lumierre,  Andreea Plopeanu/ Carmen Lovin - Ceainic,  Mara Țibuleac / Tily Niculae – Pămătuf.


Decorurile au fost o inovație, folosindu-se tehnica de proiecție high-tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real.


Scenariul: Zully Mustafa și Sergiu Roban


Regia: Elena Nicolau


Asistent Regie : Sergiu Roban


Coordonator Muzical și Artistic: Sergiu Roban


Traducere si Adaptare Versuri: Iulia Miulescu si Horia Radu


Coregrafia: Alina Cimpoieru


Mișcare Scenică: Levi Szasz


Scenografia: Elena Nicolau


Costume: Geanina Punkoști


Lighting Design: Nicolau Ion


Sound Design: Nicolau Ion


Graphic Design: Studio Graphic Bear


Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langă casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

fashiondays.ro