Medalion Antonin Dvořák

29.02.2024 - 29.02.2024

Joi, 29 februarie 2024, ora 19:00
Sala Palatului Cultural 

Medalion Antonin Dvořák

 

Dirijor: Cristian Spătaru

Solist: Octavian Lup

O zi cu totul specială în calendarul lunii februarie, acea zi suplimentară din 2024 bisect, vă pregătește la final de iarnă o reîntâlnire cu Antonin Dvořák și două partituri de colecție: Concertul în si minor pentru violoncel şi orchestră și Simfonia a VIII-a în sol major.
Dvořák își materializează ambițiile de compozitor european în formele mari, de tradiție, în pagini motivate de aspirațiile vremii în care a trăit, în acumulările artistice lipsite de precedent, atât de spectaculos redate în paginile concertului pentru violoncel, dar și în acelea în care își propune să iasă de sub influența limbajului sofisticat al vremii, în idilica simfonie în sol major.

O reîntâlnire cu dirijorul Cristian Spătaru și violoncelistul Octavian Lup nu poate decât să întregească promisiunea acestei seri,  pe care o așteptăm cu toții!

 

Surpriză pentru sărbătoriți!

Un „La mulți ani!”, celor născuți în 29 februarie și o invitație, la Filarmonică, pentru această seară cu totul specială din viața lor! Muzica clasică vă aduce un plus de bucurie și de frumusețe, de aceea, nu ezitați să îl primiți!

Cei născuți în 29 februarie, care doresc să își împlinească aniversarea alături de noi, sunt rugați să ne contacteze la numărul de telefon 0730643695, la adresa de e-mail office@filarmonicaarad.ro sau pe una dintre paginile de Facebook/Instagram, pentru a intra în posesia unei invitații de două persoane, cu acces gratuit.

fashiondays.ro