„Filme de vacanță” la Cinematograful Arta din Arad: „Din nou îndrăgostită”

25.07.2024 - 25.07.2024

„Filme de vacanță” la Cinematograful Arta din Arad: „Din nou îndrăgostită”

JUNE 25, 2024

Lungmetrajul „Din nou îndrăgostită“/„Love again“ (r. James C. Strouse) va fi proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad, deschizând seria „Filme de vacanță“.


Filmul în care joacă binecunoscuta Celine Dion și care a dat și cinci melodii pentru coloana sonoră va fi proiectat vineri, 28 iunie 2024, de la ora 19.00.


Accesul va fi gratuit, în limita locurilor disponibile.

„Profund emoționantă! O poveste deopotrivă captivantă și romantică despre ce înseamnă să primești o a doua șansă, dar și despre cum să continui să mergi mai departe după ce ai suferit o grea pierdere” – Kirkus.

„O incursiune sinceră și plină de compasiune în meandrele pline de suferință, dar reale, ale iubirii“ – USA Today.

Evenimentele de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

SINOPSIS

Din nou îndrăgostită/Love again – SUA 2023

Comedie/Dramă/Romantic/Dragoste

Rating: AP-12 (Acordul părinților pentru copii cu vârste mai mici de 12 ani)

După o ceartă aprinsă, logodnicul Clarei a ieșit ca o furtună din apartamentul pe care îndrăgostiții îl împărțeau de ceva vreme, dar, înainte ca ei doi să aibă șansa de a se împăca, a murit într-un tragic accident. Au trecut doi ani de atunci, însă Clara încă este paralizată de durere, iar prietenii sunt îngrijorați pentru ea. Într-o încercare disperată de a spune ce a rămas nespus, tânăra începe să trimită mesaje pe telefonul fostului iubit. Ce nu știe ea este că numărul a fost între timp realocat.fashiondays.ro