Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UAV: Noaptea Cercetătorilor Europeni 2019 la Atrium Mall

UAV:  Noaptea Cercetătorilor Europeni 2019 la Atrium Mall
Comentează 0

Evenimentul Noaptea Cercetătorilor Europeni 2019, organizat în Arad de către Universitatea Aurel Vlaicu, prin colectivul Facultății de Educație Fizică și Sport, împreună cu partenerii și sponsorii: Atrium Mall, Inspectoratul Școlar Județean, Webasto România, Centrul Cultural Județean, Primăria Arad, s-a bucurat de un real succes, prin numărul record de vizitatori dar și de cercetători care și-au prezentat experimentele  sau alte roade ale muncii de cercetare, dintre cele mai deosebite, către publicul larg.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au ajutat la desfășurarea acestui eveniment, conducerea UAV, cadre didactice, studenți voluntari. De asemenea mulțumim instituțiilor și companiilor care ne-au fost alături prin sponsorizări și susținere.

Mulțumim partenerilor de cercetare de la universitățile Arădene, școlile, liceele sau alte instituții sau organizații care au adus în fata publicului curios o mulțime de activități interesante. 

Mulțumim și artiștilor mai mici sau mai mari care ne-au încântat cu piese minunate. În mod special Sara Gheorghe și Raul Nica. 

Multumim tuturor vizitatorilor, copii, tineri, adulți, pentru participare și curiozitate, sperând ca am reușit măcar parțial sa le satisfacem nevoia de cunoaștere.

Mulțumim organizatorilor naționali ai acestui eveniment, care se desfășoară în toată Europa prin programul Marie Curie.

Viorel Petru Ardelean 

Foto: Carmen Veină

Galerie foto (70)


Scrie un comentariu

trimite