Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

“Un gând senin şi pur, de suflet, pentru tine“ a fost lansat sub chipul unui volum de poezii la Cafeneaua literară Joy’s

“Un gând senin şi pur, de suflet, pentru tine“ a fost lansat sub chipul unui volum de poezii la Cafeneaua literară Joy’s
Comentează 1

O nouă carte de poezie, “Un gând senin şi pur, de suflet, pentru tine“, sub semnătura poetei Argentina Finişan, a fost lansată miercuri, 9 octombrie 2019, la Cafeneaua literară Joy’s, Arad.

Această carte a fost scrisă cu scopul de a fi un ghid al urărilor de “La mulţi ani ! “. Mesajul poeziilor transmite sentimentul de seninătate și armonie, versurile fiind dedicate sufletului omenesc.

Alături de Argentina Finişan, a ţinut un discurs, Andra Finişan, fiica autoarei, aceasta realizând şi coperta cărţii, care ilustrează un cireş japonez, simbolul vieţii. De ce tocmai un cireş japonez ? Deoarece autoarea adoră florile, iar Andra este pasionată de cultura asiatică și astfel ele reuşesc să-şi îmbine ideiile pentru imaginea reprezentativă a cărţii.

            Evenimentul a fost prezentat de actriţa Oltea Blaga, iar poeziile au fost recitate cu un talent desăvârşit de actriţa Georgiana Popan. Fundalul muzical a fost asigurat de pianistul Mihai Vaștag, iar atmosfera a fost destinsă de cântecele Claudiei Stesco, profesoară la Şcoala Populară de Artă.

În final, autoarea a acordat o sesiune de autografe.

 

Tania Bulzan

Galerie foto (77)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite