Național Cultură Ultima oră
Întreg poștal emis de Romfilatelia, la 30 de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară
Întreg poștal emis de Romfilatelia, la 30 de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară
09/01/2020 ⋅ 0 comentarii

Romfilatelia a emis un întreg postal menit a marca treizeci de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară, petrecută în ziua de 18 ianuarie 1990.

Joi, 18 ianuarie 1990, la ora 15, cursa Swiss Air de Geneva o aducea la București pe Principesa Margareta, actualul Custode al Coroanei, însoțită de sora sa, Principesa Sofia. Regele Mihai încredințase primei sale fiice misiunea de a-l reprezenta în țară, pentru prima oară de la plecarea în exil.

Împlinirea a trei decenii de la sosirea în România a Principesei Margareta și începerea activităților dedicate dezvoltării societății românești vor fi marcate anul acesta printr-o serie de manifestări publice și private organizate de Casa Regală a României. Mai multe informații despre programul manifestărilor AICI.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.