Național Din Arad Social Cultură Religie Ultima oră
”Din dragoste pentru copii”. Concert festiv-caritabil, dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române
”Din dragoste pentru copii”. Concert festiv-caritabil, dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române
09/01/2020 ⋅ 0 comentarii

O nouă veste bună. Dacă la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut vă anunțam că în urma concertelor caritabile organizate de Arhiepiscopia Aradului în Postul Crăciunului s-au strâns 30.038 de lei pentru renovarea Secției de Psihiatrie de la Județean, astăzi vă supunem atenției o nouă acțiune, de data aceasta festiv-caritabilă, care are ca scop reabilitarea Secției Pediatrie II a Spitalului Județean Arad, prin Fundația ”Filantropia” a Arhiepiscopiei Aradului, dar și aniversarea Zilei Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie 1859. 

Pe lângă caracterul festiv-caritabil al concertului ”Din dragoste pentru copii”, acesta este și o aprofundare în contextul declarării anului 2020 drept ”Anul omagial al pastorației părinților și copiilor” și ”Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români”, în Patriarhia Română.

Programul concertului conține piese muzicale bisericești și patriotice interpretate de:

Corul de copii ”Românașii” - Dirijor Marius Lăscoiu, 

Corul de copii ”Bobocul” al Liceului de Arte ”Sabin Drăgoi” - Dirijor Corina Teuca, 

Corul ”Sfântul Ioan Damaschin” - Dirijor Pr. Gabriel Streulea, 

Orchestra ”Rapsodia Arad” - Coordonator Maestru Vasile Rus,  

Preot Marius Ciprian Pop, Petrică Pașca (taragot) și Cristian   Duță (vioară).

 

Intrarea la concert este liberă, și sunt așteptați să participe toți cei care iubesc familia, copiii, istoria neamului românesc și comuniunea în dragostea față de Dumnezeu și viață.

Sala Palatului Cultural – Arad, 22 ianuarie 2020, ora 18.30. 


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.