Național Social Ultima oră
Amenzi drastice pentru vecinii gălăgioși începând de duminică
Amenzi drastice pentru vecinii gălăgioși începând de duminică
25/01/2020 ⋅ 0 comentarii

Polițiștii primesc puteri sporite și, de duminică, 26 ianuarie, ei vor avea mai multă libertate în a acționa. 

Noua lege vine şi cu amenzi mai aspre pentru cei care sunt gălăgioși „cu repetiție” - adică cei care nu se liniștesc după ce primesc prima amendă, iar poliția se întoarce după 24 de ore. Continuați să vă deranjați vecinii și amenda va fi de 3.000 de lei - dublu față de sancțiunea din prezent.  O altă prevedere - puteți fi puși să faceți până la 120 de ore de muncă în folosul comunității.

Acelaşi lucru se poate întâmpla şi în cazul în care faceţi prea multă gălăgie la o petrecere organizată într-un cort, de pildă, și deranjați liniștea publică. Dacă deja ați fost amendați pentru asta și persistați, iar poliția se întoarce, amenda este de 4 ori mai mare ca în prezent și puteți fi puși la făcut chiar și 150 de ore de muncă în folosul comunității.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.