Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziții la Lipova și Ghioroc într-un dosar de șantaj, lipsire de libertate, loviri și alte violențe / UPDATE: Rafael Maleș nu mai este, din ianuarie, nici președinte al TNL Lipova, nici membru al PNL

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, au desfășurat astăzi cinci percheziții domiciliare pe raza localităților Lipova și Ghioroc, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de șantaj, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire și alte violențe.

Percheziții la Lipova și Ghioroc într-un dosar de șantaj, lipsire de libertate, loviri și alte violențe / UPDATE: Rafael Maleș nu mai este, din ianuarie, nici președinte al TNL Lipova, nici membru al PNL
Comentează 0

Update 1 Rafael Maleș nu mai este, din ianuarie, nici președinte al TNL Lipova, nici membru al PNL

Având în vedere apariția în spațiul public a unor informații potrivit cărora una dintre persoanele cercetate ar fi președintele TNL Lipova, Patricia Dinga, președintele TNL Arad susține că în momentul de față Rafael Maleș nu mai este nici măcar membru al PNL.

„Rafael Maleș nu mai deține nicio funcție în cadrul Organizației de Tineret a PNL Lipova, din data de 15.01.2020 când acesta și-a prezentat demisia. Menționăm faptul că începând cu data menționată mai sus  Rafael Maleș nu mai este nici măcar simplu membru al PNL”, afirmă Patricia Dinga, președintele TNL Arad.


„Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 28 decembrie 2019, doi bărbați s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza localității Ghioroc, în vederea întâlnirii cu o femeie și un bărbat. Cel din urmă, împreună cu alți trei bărbați și o persoană neidentificată la acel moment, i-ar fi reținut pe primii doi împotriva voinței lor, într-un imobil, unde i-ar fi agresat. De asemenea, cei bănuiți de săvârșirea faptei ar fi amenințat una dintre victime, cu scopul de a-i înapoia o sumă de bani pe care aceasta i-ar fi datorat-o”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

În urma acțiunii, au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierilor, patr bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani, împotriva lor urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

„Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor orașului Lipova și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Fotografia are carcter ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite